Общи условия

Общи условия

  

С настоящото Вие приемате и се съгласявате, че ще спазвате тези Промени и Обновявания, независимо от това дали сте ги прочели или не. Сайтът не поема ангажименти или гаранции по отношение пълнотата или точността на информацията. Сайтът не поема отговорност за пропуски или грешки в или по отношение на информацията или съдържанието на настоящия сайт. Сайтът предлага продукти, които не са налични, а се доставят само по поръчка на клиент, за срок от 7 до 35 работни дни.

Потребителят има право да поръчва стоки и услуги, представяни от www.mebeli.nai-izgodno.bg. При направа на поръчката, Потребителят има право да избере стоките и количеството им, начинът и сроковете за доставка според предложените на Сайта варианти. По всяко време преди завършването на Поръчката потребителят има право да променя избраните от него стоки и услуги. При направа на поръчка на Сайта потребителят влиза в договорни отношения, касаещи конкретната покупка и покрити от настоящите Общи условия, поръчката се смята за направена след потвърждаване на направената поръчка следвайки инструкциите в Сайта: www.mebeli.nai-izgodno.bg има правото да променя цените по свое усмотрение, по всяко време без да дължи предварително уведомяване на Потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била посочена на сайта по време на правене на поръчката, независимо дали е по-ниска или по-висока от настоящата. При допуснати технически грешки в публикуването на сайта, www.mebeli.nai-izgodno.bg има правото да откаже изпълнението на поръчката и не дължи обещетение по никакъв начин на Потребителя, освен да възстанови сумите платени и/или депозирани от потребителя, ако има такива.
    

Доставката на поръчаните стоки се извършва по избраният от Потребителя начин и според посочените срокове.Сайтът www.mebeli.nai-izgodno.bg си запазва правото да удължава посочените срокове с предварителното одобрение от страна на Потребителя. Уредите се доставят от куриер, до адрес, посочен като такъв за доставка.

Обявените цени в сайта, важат само при покупка онлайн от електронния магазин.
    

При плащане в брой на поръчаните стоки и услуги, Потребителят се задължава да депозира в момента на доставката на www.mebeli.nai-izgodno.bg или на неговия представител, извършващ доставката, пълната стойност на доставената поръчка.

При плащане по банков път, Потребителят депозира сума равна на стойността на направената поръчка в банковата сметка на ДЕА ЕООД, посочена в изпратената фактура и едва след като депозита бъде потвърден, се доставят поръчаните стоки и услуги.

С всяка поръчка на стоки, подлежащи на гаранционно обслужване, www.mebeli.nai-izgodno.bg издава надлежна гаранционна карта с данните на стоката и гаранционните срокове. Гаранционното обслужване се извършва от посочените сервизни центрове, при наличие на пълна документация и окомплектовка на изделието.

Съгласно чл. 50 от ЗЗП, потребителят има право да се откаже от една или повече от поръчаните стоки в 14 дневен срок от получаване на поръчката в случай, че стоката е във вида, в който е доставена, а именно:
    - Ако е опакована и опаковката й не е нарушена (транспортната опаковката на самата пратка може да бъде отваряна);
    - Придружена е от  цялата съпътстваща документация - гаранционна карта, касов бон или разписка за пощенски паричен превод  (съгласно чл. 3, ал. 1 от Наредба № Н-18 от 2006 г.) и фактура по Ваше желание.
    - По нея или по опаковката й няма механични повреди.

За да върне стоката, клиентът трябва да изпълни следните условия:
    - Да изпрати писмена заявка за желанието си във формата за Рекламации на сайта www.nai-izgodno.bg;
    - Да посочи своя банкова сметка, по която да бъде възстановена заплатената цена на стоката;
    - Да съгласува със служител на Мебели.Най-изгодно.БГ адреса, на който стоката да бъде върната.

Всички транспортни и други разходи по връщането на стоката са изцяло за сметка на потребителя.
          До момента на обратното предаване на стоката от страна на потребителя на Мебели.Най-изгодно.БГ, рискът от случайното й погиване или повреждане се носи изцяло от потребителя.
          Прегледът на върнатата стока се извършва от служител на Мебели.Най-изгодно.БГ в присъствието на други двама служители, като се издава протокол. Ако стоката отговаря на всички изисквания, в срок от 7 дни Мебели.Най-изгодно.БГ превежда по банкова сметка на клиента сума, равна на цената на закупения уред.
          Мебели.Най-изгодно.БГ запазва правото да не възстанови заплатената от клиента сума, ако е нарушено едно или повече условия за връщане на стоката.
          Независимо от търговската гаранция, продавачът отговаря за липсата на съответствие на потребителската стока с договора за покупко- продажба съгласно разпоредбите на ЗЗП (Закон за защита на потребителите).
          Рекламация за увредена пратка се прави в момента на получаване на пратката и в присъствието на куриер, с който се попълва констативен протокол в три еднообразни екземпляра.
    

Предвид използването на Сайта на www.mebeli.nai-izgodno.bg, Потребителят се съгласява да предостави вярна, точна, актуална и пълна информация за себе си при попълване на регистрационната форма (наричана оттук нататък с общото наименование Лични данни); в случай, че Потребителят предостави фалшива, неточна, неактуална или непълна информация, www.mebeli.nai-izgodno.bg  има право да закрие и/или изтрие информацията за неговия пощенски адрес и да му откаже по-нататъшен достъп до част или до всички свои услуги.
    

Защита на личните данни: Съобразно Закона за защита на личните данни, Потребителят има право на достъп до собствените си Лични данни, които е въвел или са станали достояние на www.mebeli.nai-izgodno.bg  при ползване от него на Сайта, както и на поправка на тези Лични данни. Приемайки настоящите условия, Потребителите, които са попълнили регистрационната форма изрично се съгласяват предоставените от тях Лични данни да бъдат обработвани от www.mebeli.nai-izgodno.bg  по електронен път при доставка на поръчани стоки или услуги. Всички доброволно предоставени от Потребителя Лични данни и други Данни, които го идентифицират в процеса на ползване на Сайта се съхраняват, обработват и използват от www.mebeli.nai-izgodno.bg  за целите на поддръжка на определени функционалности на предлаганите услуги и за целите на рекламата на стоки и услуги предлагани в дружеството. www.mebeli.nai-izgodno.bg  изрично уведомява Потребителя,че с цел правилното функциониране на програма Коректен магазин на Pazaruvaj.com (arukereso.hu Kft. Адрес: 1074 Budapest, Rakoczi ut 70-72., Дан. номер: HU13282156, Рег. №: 01-09-727285) след направените тук покупки имейлът на клиента както и имената на закупените стоки ще бъдат предоставени на Pazaruvaj.com. Така предоставените данни ще послужат за събиране и публикуване на клиентски отзиви. Личните данни получени по този начин се обработват съгласно декларацията за конфиденциалност на Pazaruvaj.com. www.mebeli.nai-izgodno.bg  си запазва правото да използва IP адресите и други данни на Потребителите за разкриване идентичността им в случаите, когато това е необходимо в изпълнение на закона, юридически процедури или за да се спазят настоящите условия.
    

С прочитането на тези условия и в последствие използването на електронния магазин за покупки, вие като клиент безусловно се съгласявате с тях. Ако не сте съгласни с посоченото по-горе, моля не използвайте магазина.