Latest Blogs

5 Причини да пазарувате от онлайн магазина ни
20 May / 2016

5 Причини да пазарувате от онлайн магазина ни

Write By: text_none_author Published In: Hits: 478 Comment: 0

http://mebeli.nai-izgodno.bg/

Живеем в дигитални времена и все по-често технологиите ни позволяват да пестим време и пари. Това бе и причината да имаме свой онлайн магазин, който да улеснява нашите клиенти. Има поне 5 причини да се доверите на електронната търговия и да купите следвашия си продукт директно през Интернет.

1. Цената - обикновено онлайн продуктите струват по-евтино, отколкото във физическите магазини. И ние не правим изключение от това.

2. Времето - за повечето заети хора спестеното време чрез онлайн покупката е дори по-ценно от самата отстъпка.

3. Доставката - предлагаме ви безплатна доставка до всяка точка на страната.

4. Гаранцията - има стоки, които купени в Интернет притесняват малко или много потребителя. Дали ще получи това, което смята че си е поръчал? Тук няма такъв проблем - спецификата на продуктите ни позволява на всеки клиент да бъде точно разяснено всичко, свързано с артикула. Клиента трябва да е абсолютно спокоен, че получава това, което очаква. Гаранцията и сервизната мрежа също дават сигурност.

5. Осъзнатото пазаруване - една от най-убедителните причини защо онлайн пазаруването е по-добрият избор, е възможността за осъзнато пазаруване. Когато пазаруваш онлайн, вероятността да останеш с изпразнени джобове е много по-малка. Ти си този, който контролира процеса на пазаруване.

И за обобщение ще добавим - пазаруването онлайн предоставя шанс ти да организираш целия процес, спестява време и разходи.

Къде и как да продам най-изгодно земеделска земя?
19 May / 2016

Къде и как да продам най-изгодно земеделска земя?

Write By: text_none_author Published In: Hits: 570 Comment: 0
 
Разбира се, първият отговор на този въпрос е – там, където ни предлагат най-висока цена. Но в условията на ненапълно развит пазар бихте могли вместо това да се окажете неприятно изненадани. Съществуват доста участници на този пазар, които в началото ви оферират добра цена, а след това сделката се отлага чрез всевъзможни обяснения . Това забавяне в някои случаи би могло да намали вашия доход, а в други по-драстични, ако вече сте имали неблагоразумието да подпишете някакви договори или пълномощни без разплащане, може да се стигне до злоупотреби. Така че проверявайте фирмата, чрез която или на която ще продавате – от колко време оперира на този пазар, какви са отзивите на ваши познати за нея и т. н. Подписвайте нотариален акт или нотариално заверено пълномощно за продажба само след извършване на пълното договорено разплащане съответно по банков път или в брой. Не оставяйте част от сумата да ви се доплати по-късно, освен ако това изрично не е записано в нотариалния акт след вашето съгласие. Не се доверявайте на случайни физически лица – посредници, без да сте информирани за тяхната дейност.

Изборът на момента за продажба на такъв динамичен пазар е строго индивидуален и зависи от вашите потребности или виждания къде ще се вложат средствата от продажбата.Няма рецепта кога да продавате, но все пак по-изгодно е да го направите, ако получавания доход – рента е нисък – например под 5 % от предлаганата ви цена за продажба. Можете да продадете земята си и на тези, които я обработват. Много често обаче се сключват сделки със собствениците на цени доста под пазарните, което би ви ощетило.Освен това запомнете, че не сте длъжни да предложите земята си първо на тях.

Нашите препоръки са да сключите сделка при ясни условия и оптимална цена, а за да сте сигурни, че ще получите адекватни оценка и съвет се обърнете към нас.Част от екипа ни е специализиран в сделките със земеделски земи. Потърсете ни и ще ви дадем професионални насоки и съдействие за всичко, което ви интересува. И разбира се цената, която ще ви предложим ще ви удовлетвори напълно.

Освен пълното съдействие, което ще получите от нас, при реализирана сделка на земеделска земя ще ви дадем и ваучер за отстъпка в онлайн магазина ни.

Потърсете ни на телефони: 08852179110879406985