Ъглови Дивани - Ъглов комплект Хюстън Макс

Ъглови Дивани - Ъглов комплект Хюстън Макс

Производител : Паралел ЕООД
Код на продукта : Ъглов комплект Хюстън Макс
1 799,00 лв.
Количество : + -
 

Възможни опции


* Вид:

Ъглов комплект с подматрак и ракла

Дълготрайност
Гаранция 2 години
Корпус Двойно подсилен корпус от висококачествен сух дървен материал, подсилен с метален профил - придава изключителна здравина.
Механизъм с удължен експлоатационен ресурс Дълготрайна подматрачна конструкция
Комфорт
Безпружинен да
Ватиране Дебела антиалергична вата на седалните и облегалните части - увеличава мекотата и въздухопропускливостта и удължава дълготрайността на дамаската.
Тапицерски колани да
Функции и допълнения Функция "Сън с подматрак", Функция "Ракла", декоративни възглавници с пълнеж от формован сиконизиран пух - изключително меки и фино преплетени хипоалергични влакна за мекота и комфорт, възглавници с цип
Сервиз
Дамаска по избор Изделието се произвежда в цветова комбинация по желание на клиента. Съотношението корпус, седална и облегална част и декоративни възглавници е според снимката. Типовете дамаски следва да бъдат съобразени с пригодността им към елемента в дивана /корпус, седалка, облегалка или декоративна възглавница/ и описани в поръчката. За допълнителни уточнения – моля, позвънете ни.
Корекции в размера Възможност за минимална корекция на стандартния размер (само след запитване и потвърждение със съответна промяна на стандартната цена).
Стил
Висококачествена дамаска да
Украсителни тегели да